Cursa dels Biberons – 25 de febrer

El pròxim 25 de febrer se celebrarà a Pinell de Brai una nova edició de la Cursa dels Biberons, i als Apartaments els Temporers estem preparats per acollir als participants de la cursa.
Els apartaments ofereixen l’oportunitat de descansar tant abans com després de la cursa als corredors i corredores.

La Cursa dels Biberons transcorre pel terme municipal de Pinell de Brai, molt a prop de Corbera d’Ebre on es troben els nostres apartaments. Transcorre per alguns dels escenaris de la Batalla de l’Ebre de la Guerra Civil Espanyola i és puntuable per al Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre. És, en resum, una carrera per participar, gaudir i conèixer un espai singular i únic.

Enllaç al web de la Cursa dels Biberons: http://cursadelsbiberons.wixsite.com/cursadelsbiberons

A menys de 15km de Pinell de Brai, Corbera d’Ebre ofereix el lloc ideal per participar en aquesta cursa. La tranquil·litat del poble et permetrà arribar a la cursa en les millors de les condicions possibles, i a més als nostres Apartaments trobaràs totes les comoditats necessàries. Si després de la cursa tens ganes de conèixer més sobre el nostre passat, al Poble Vell de Corbera t’ofereix aquesta possibilitat. Es tracta del poble que va ser destruït durant la Guerra Civil, i que es conserva intacte des d’aquell moment.

En definitiva, si tens pensat participar en la Cursa dels Biberons, els Apartaments els Temporers són el teu allotjament ideal. A prop de la sortida de la cursa, i en un entorn tranquil i ple d’història. T’hi esperem!