TERRES DE L’EBRE

On t’aturen els detalls!

La gran desconeguda, la 5a província, diuen alguns… Un destí autèntic, on regna la calma, a un altre ritme, diuen altres.

Les Terres de l’Ebre estan formades per les 4 comarques més meridionals de Catalunya: la Ribera d’Ebre, la Terra Alta, el Baix Ebre i el Montsià. L’eix vertebrador és el riu Ebre. Destaca pel seu entorn natural i paisatgístic amb espais coneguts arreu com:

  • Parc Natural del Delta de l’Ebre (Reserva de la Biosfera per la Unesco des de 2013)
  • Parc Natural dels Ports
  • Riu Ebre
  • Platges i cales verges de la costa mediterrània

Les Terres de l’Ebre us ofereix viure noves experiències, lluny de les aglomeracions, lluny del ritme frenètic del dia a dia, de la rutina, a través dels seus espais naturals, on podreu practicar l’ecoturisme i el turisme de natura: barranquisme, cicloturisme, escalada, espeleologia, senderisme, navegació a caiac, travessies a cavall… 

Podreu perdre-us per extenses i tranquil·les platges, pels espais verges del delta de l’Ebre o per les muntanyes esquerpades del massís dels Ports. Podreu tastar la seva gastronomia, plena de plats típics i amb arrel. Podreu gaudir del seu llegat cultural, ric en tradicions, monuments, història… i de la seva gent, amb trets diferencials tant de caràcter, com de parla!

Trobareu tota la informació del seus recursos al web del Patronat de Turisme: http://www.terresdelebre.travel/

O a través de les Oficines de Turisme dels 4 Consells Comarcals:

Terra Alta (Gandesa): http://www.terra-alta.org/

Ribera d’Ebre (Móra d’Ebre): http://www.turismeriberaebre.org/

Baix Ebre (Tortosa): http://www.baixebre.cat/

Montsià (Amposta): http://www.montsia.cat/turisme