Bases del Concurs Dia Internacional de la Bicicleta

Aquest any, volem celebrar el Dia Internacional de la Bicicleta d’una forma diferent, una forma especial per a tots vosaltres. Durant aquests dies fins a finalitzar el concurs veuràs a les nostres xarxes socials (Facebook i Instagram) algunes publicacions relacionades amb el Dia Internacional de la Bicicleta, que és el 19 d’abril, esteu atents a les xarxes!

Vols participar en el concurs? És molt fàcil, solament cal seguir un seguit de requisits per poder participar.
– Caldrà fotografiar una divertida escena damunt d’una bicicleta on ha d’aparèixer la bicicleta i una part de la persona (un peu, un cap, un ull…), i pujar-la a Facebook o Instagram.
Seguir el compte Apartaments Els Temporers (Apartaments Els Temporers – Corbera d’Ebre, Terra Alta a Facebook o @apartamentselstemporers a Instagram).
Etiquetar amb #DiaInternacionalBicicleta #ApartamentsElsTemporers.

Fins quan tinc temps? Et preguntaràs. El període s’obre avui dia 20 de març i es tanca el 14 d’abril.
El dia 15 d’abril es publicaran les 4 fotografies més divertides i originals escollides per un jurat.

Després d’escollir les millors fotos s’obrirà un període fins a les 23:59 del dia 18 d’abril on vosaltres haureu d’escollir al guanyador donant like.

El guanyador es donarà a conèixer el dia 19 a Facebook i Instagram. I que guanyarà una estada de cap de setmana en els nostres apartaments a Corbera d’Ebre fins a 4 persones, i un lloguer de bicicletes i recollida a la Via Verda de la mà de Joan Bikes.