FA 1 ANY REBÍEM EL PRIMER CLIENT!

31 de maig, un dia important pels nostres Apartaments.

Tal dia com avui, ara fa un any, el dia 31 de maig de 2017 arribava el nostre primer client, de sorpresa, sense esperar-ho, i, en realitat, podem dir que aquest ha estat un dels grans aprenentatges d’aquest primer any: de vegades les coses simplement passen, sense que les puguis preveure!

Havíem acabat les obres, estava tot preparat, canals de venda oberts, inclús havíem tingut la primera reserva, feta a través de Escapada Rural, quan de repent rebem una trucada…

El Miquel, un Sr. d’uns 60 anys, aragonès, en bicicleta, que estava fent el Camí de Sant Jaume i que ho havia trobat tot ple a Gandesa, ens trucava per passar una nit. Recordo que em va preguntar el preu… i en xoc encara, insegura davant aquella trucada “inesperada”, no sabia què respondre-li… no teníem previst vendre una nit sola, o si ho fèiem era amb un recàrrec, però… no li podíem cobrar un recàrrec al Sr. Miquel, podia ser el nostre primer client! El preu que tenim ara és el de temporada alta, mitja o baixa, anava pensant jo… “On quedem?” em pregunta el Sr. Miquel. No ho sé… “a la carretera, davant La Caixa?” Tenia previst que la gent arribaria amb el GPS davant la porta…

Un cop penjo d’aquella trucada es ficava en marxa la logística del “check-in”. Vaig trucar a la Rosa, la persona responsable d’atendre els clients quan arriben a Corbera, li vaig explicar tot i encara riu ara! Recordo que em deia “Anna, no m’anredos, eh!! Com que ve un home en bicicleta? Segur?”

Han passat moltes persones des de llavors: famílies, grups d’amics, persones soles, parelles; que ens visitaven des de molts llocs diferents: Catalunya, País Basc, València, França, Holanda, Anglaterra, Suïssa, Itàlia; i per raons molts diverses: per la Batalla de l’Ebre, pels Ports, per La Fontcalda, o perquè hi havia una fira de vins ecològics, per les curses de motos, per un campionat d’atletisme, pel Camí de Sant Jaume, a veure a la família, o per feina… I han estat això, persones, amb noms i cognoms, no només clients. Tenim guardats cada un dels seus contactes al nostre mòbil, perquè hem parlat amb tots i cadascun d’ells de forma personal.

A totes aquestes persones que han confiat en nosaltres, MOLTES GRÀCIES! Moltes gràcies també als seus comentaris, a través de plataformes com Booking, Airbnb, Escapada Rural o Avaibook; o a través de correus electrònics o missatges de whatsapp. Agraïm cada un dels comentaris i valoracions. Agraïm aquells que ens heu ficat un 10 (és un “subidón”!) i aquells que no ens heu valorat tan positivament o heu trobat a faltar alguna cosa (perquè sempre ens ajudeu a millorar).

Gràcies també a les plataformes de venda, perquè posen al teu abast tota una tecnologia i un posicionament que et permet arribar a tot el món, a milions de potencials turistes, des del moment 0.

Gràcies a Booking, a Escapada Rural, a AIRBNB i al nostre motor de reserves, AVAIBOOK, per fer que els “petits” tinguem una finestra al món digital.

Gràcies a la gent de Corbera, que des del primer moment ha sentit amb orgull el projecte i ens consta que sempre que han tingut l’oportunitat, han fet promoció “dels apartaments de Corbera”. Ens han visitat familiars i amics de gent del poble també… però lo més important és com la gent ha “acollit” a les persones que ens visitaven, fent-los sentir que a Corbera, hi són benvinguts! I això… no té preu!

Ara toca obrir un nou any, nous reptes, noves “persones”,… però la mateixa passió i il·lusió de fa 365 dies!

Per molts anys més que ho puguem celebrar! 😉

 

Seguim amb vosaltres, descobrint aquest paradís rural anomenat Terra Alta.