Corbera d'Ebre

ESCAPADA RURAL A LA TERRA ALTA: PETITS MOMENTS, GRANS EXPERIÈNCIES

COM HAN ESTAT ELS PRIMERS MESOS I ELS PRIMERS CLIENTS.

Fa poc més de quatre mesos que vam inaugurar els Apartaments Els Temporers de la Terra Alta, i volem explicar-vos com han estat aquestes primeres experiències amb els primers clients.

Uns dies abans que els clients arribin al poble de Corbera d’Ebre, nosaltres contactem amb ells per explica’ls-hi com arribar correctament als apartaments. La recepció dels apartaments no està oberta 24 hores i per tant, rebem els nostres clients personalment per fer l’entrega de les claus.

Quan els clients arriben, els hi preguntem sobre els seus interessos i gustos per tal de proposar de la millor manera com descobrir la Terra Alta. Durant les vacances dels nostres clients, ells poden contactar amb nosaltres via whatsapp o per trucada directament per poder-los ajudar o assessorar durant la seva escapada. Al final de cada estada, ens posem en contacte amb les persones que han confiat amb nosaltres i els hi preguntem quina ha estat la seva valoració.

A través de les respostes que hem anat escoltant. Podem dir, que la gent que fa una escapada rural a un espai com és la Terra Alta, ho fa per descansar, relaxar-se, gaudir del temps lliure amb la família i gaudir de la natura on els petits moments es converteixen en grans experiències.

Algunes de les paraules dels nostres clients…

“La meva filla ha vist per primer cop un ramat. Jo havia estat pastor i no li havia pogut ensenyar com era. Ha estat un moment molt bonic amb ella” ens deia el Simón fa poc.

“Sóc d’un poble andalús. Ara vivim a Mataró. Aquí vas pel carrer i la gent es saluda, com al meu poble fèiem. He retornat a meva infància” ens comentava el Juan Carlos

“Ha estat el viatge de les nostres vides, ens ha encantat tot, l’entorn, la gent, el ritme, com es viu aquí” ens confessava l’Alexandre, quan tornava a París, després d’estar gairebé un mes amb nosaltres.

Petits detalls, aturar-se, desconnectar, connectar amb la natura, la màgia del no fer res, el ritme pausat, una salutació d’un desconegut que ens fa sentir com a casa…

Les escapades rurals són això, petites escapades que ens permeten carregar piles. No ens cal anar molt lluny. No ens cal anar-hi molts dies. No ens cal pensar molt. Ens hem de regalar aquests petits grans moments!

Seguim amb vosaltres, descobrint aquest paradís rural anomenat Terra Alta.