Idees per gaudir d’una escapada també quan fa fred

Amb l’arribada de l’hivern, el fred, els dies més curts i la pluja de quan en quan ens cal estar preparats per gaudir d’una escapada amb estones “d’interior” amb la família o amics. Fer una escapada rural no és només visitar espais exteriors sinó trobar moments per compartir amb els nostres, trobar espais de pau i poder parar i gaudir d’ells. O també, de la simplicitat d’un moment de relax i silenci. Simplement estar i gaudir del moment. I això a casa, molts cops, és difícil. Cal posar la lavadora, ordenar coses. Què millor que gaudir d’una escapada amb els petits plaer de la vida poc a poc, sense rellotge. 

Us proposem doncs algunes idees que us faran oblidar que a fora fa fred, o que les escapades només són per l’estiu. Esperem que us agradin! 

Durant el dia

  • Espais de la Batalla de l’Ebre: La Batalla de l’Ebre va passar per la Terra Alta i, especialment, per Corbera d’Ebre on va deixar una dura petjada. En tota la comarca podreu trobar molts espais històrics que visitar com el Poble Vell de Corbera o la Cota 402, entre d’altres. Podeu organitzar la vostra ruta pels diferents espais emblemàtics, o bé, reservar un guia que us acompanyi i us expliqui la història de cada racó. 
  • Visita a cellers, almàsseres i tastar els vins i olis de la Terra Alta: Una molta bona opció pels amants de la gastronomia és tastar de primera mà els productes de la terra que visiten. Cada cop són més els cellers de la Terra Alta que ofereixen visites guiades pel celler o les vinyes, es tracta d’una ocasió perfecte per gaudir plegats.
  • Museu de la Mel, pels més petits: Es tracta d’un espai de divulgació i exposició sobre la mel, la cultura i la tradició que l’envolten. A més, és una bona proposta per als més petits de casa ja que s’utilitzen les últimes tecnologies, fet que la fa més interactiva i atractiva. Us animeu?

I un cop cau el Sol, si viatgeu amb els petits de la casa…

  • Jocs en família: Als apartaments no hi ha temps per a l’avorriment, ja que disposem de jocs de taula per gaudir en família. Què us sembla passar una bona estona jugant al parxís junts? O al UNO, a cartes… Riures assegurats, oi? Es tracta d’una activitat perfecte per fer grup. Perquè l’important pels petits és jugar amb vosaltres! 
  • Carta als reis o al pare noel: Ara que s’apropen dates importants per als petits, aprofitar el final del dia per fer la carta dels reis o el pare noel és una excel·lent opció per treballar amb ells la seva capacitat d’expressió, així com, elecció. Els apartaments aporten l’entorn perfecte per gaudir d’aquesta activitat en família on la il·lusió i la innocència són presents. 
  • Dibuix de les vostres vacances: Un paper en blanc i colors són els elements necessaris per fer volar la imaginació dels nens. I que millor que aprofitar el temps en família per resumir junts l’experiència del que han vist durant el dia que a través d’un dibuix. Nosaltres tampoc ens ho volem perdre! Us animem a compartir les vostres creativitats a les xarxes amb el hashtag #apartamentselstemporers. 
  • Plantejar els propòsits del nou any junts: Sempre fem els nostres propòsits de cap d’any individualment, però i si ho fem en familia i que siguin comuns per a tots? És una idea sencilla per començar a introduir als nens en el valor de perseguir objectius comuns, integrar-los en la presa de decisions i l’esforç per aconseguir-ho. 

De vegades cal sortir del dia a dia per trobar-nos amb aquells que tenim a prop. Escapar-se a una casa on no tenim ni obligacions ni tasques pendents ens permet sentir-nos tranquils, relaxats i gaudir dels petits plaers de la vida. 

Us animem a gaudir d’una escapada amb els vostres, d’una bona conversa, una copa de vi, una abraçada o un parchís amb els petits de casa a Apartaments Els Temporers.