SORTEIG: GUANYA UNA ESTADA A LA TERRA ALTA! | Dia Internacional de la Bicicleta

Apartaments Els Temporers i Bicisports Aubanell us conviden a participar en un sorteig a Instagram en motiu del Dia Internacional de la Bicicleta del 19 d’abril per venir i gaudir de La Terra Alta.

La Terra Alta és sinònim de bicicleta, no tan sols a nivell més expert sinó també per fer una sortida més familiar. És en aquest cas que volem oferir-vos l’oportunitat de guanyar una estada a la Terra Alta + lloguer de bicis per conèixer la VIA VERDA!! 

I què és la Via Verda? És l’antic traçat de la via del tren reconvertit ara en una via apta per fer el recorregut en bici o a peu, per a tots els públics, i on passareu en plena natura per túnels, viaductes i uns paisatges preciosos! Animeu-vos a participar, molta sort!

COM PARTICIPAR:

-Feu-vos seguidors, si encara no ho sou, dels dos col·laboradors del sorteig @ApartamentsElsTemporers i @BicisportsAubanell
-Publiqueu una foto o un vídeo on aparegui una bicicleta (amb vosaltres o no) al vostre ‘storie’ d’Instagram, etiquetant tots dos perfils (@ApartamentsElsTemporers i @BicisportsAubanell)
-Es republicaran les fotos/vídeos participants del sorteig al nostre ‘storie’ del perfil Instagram d’Apartaments Els Temporers
-El Dia Internacional de la Bicicleta (divendres 19 d’abril) es realitzarà el sorteig en directe al nostre Instagram d’Apartaments Els Temporers a les 17.30h.
-Podeu participar des del 5 d’abril fins al mateix dia 19 d’abril a les 15h.

PREMI:

-Una estada gratuïta de 2 nits fins a 4 persones en un apartament totalment equipat a Corbera d’Ebre (Apartaments Els Temporers)
-Lloguer gratuït de bicicletes, materials i recollida a la Via Verda (Bicisports Aubanell)

BASES del SORTEIG:

1. L’empresa organitzadora del sorteig del «Dia de la Bicicleta 2019»  és Terra Alta Turisme, SL, amb CIF B55701015 i domicili a Av. Catalunya, 46 43784 Corbera d’Ebre (Tarragona)
2. L’objectiu del sorteig és dinamitzar la xarxa social d’Instagram dels col·laboradors en els premis (Apartaments Els Temporers i Bicisports Aubanell) a través de la publicació de continguts per part dels participants
3. Pot participar qualsevol persona amb un perfil a Instagram (un contingut per participant)
4. Període de participació: des del 05/04 fins el dia 19/04 a les 15h
5. Els materials han de ser propis dels participants
6. Els participants permeten la republicació dels materials al perfil dels organitzadors
7. La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquests bases
8. Contacte dels guanyadors: se’ls contactarà via missatge directe a Instagram. Si en el plaç de 5 dies no haguessin respost, el premi es donarà per desert
9. El premi és vàlid durant la temporada 2019, sempre subjecte a disponibilitat dels col·laboradors (Apartaments Els Temporers i Bicisport Aubanell)
9. Instagram no patrocina, avala ni administra de cap manera aquesta acció, ni està associat a la mateixa