oferta apartament rural terra alta nens gratis

OFERTA: NENS GRATIS per gaudir la Terra Alta en família!

Aprofiteu aquest mes de maig a fer i gaudir una escapada rural en família amb la nova oferta d’Apartaments Els Temporers amb que podeu allotjar-vos en un apartament de quatre persones al preu de dues! D’aquesta manera els petits entren gratuïtament!

Descobreix la Via Verda

Una oportunitat per conèixer indrets naturals com la Via Verda de la Terra Alta. Heu sentit a parlar?

Es tracta de l’antic traçat de la via del tren que recorria aquesta comarca i que avui s’ha reconvertit en un camí genial per gaudir, en bicicleta o a peu, dels paisatges d’Horta de Sant Joan, Bot, Prat de Comte o el Balneri de la Fontcalda…

Una proposta ideal per gaudir en família on els més petits s’ho passaran genial entrant als túnels, creuant aqüeductes i com no, pedalant, jugant i vosaltres amb ells!

Podeu llogar les bicicletes (uns 20€ / persona). L’empresa encarregada del lloguer us deixa a l’inici del recorregut, us recull al punt final i us retorna fins el punt de partida on haureu deixat el vostre vehicle.

Què més us ofereix la Terra Alta?

Visites a bodegues (també amb activitats per als més petits)
Visita als Espais de la Batalla de l’Ebre
Excursions pels Ports (on podreu arribar a llocs com la Cova de Picasso)
Visita al Museu de la Mel (on la Dolça us ensenyarà com produeix aquest aliment tan dolç). I molt més!!

A més, us ajudem a planificar l’estada i oferir-vos la informació turística que necessiteu. I si decidiu venir amb altres amics i/o famílies, disposem de 4 apartaments amb capacitat total fins a 18 persones amb possibilitat d’apartaments comunicats.

OFERTA mes de Maig: Apartament de 4 persones per 120€ enlloc de 180€ habituals.