La guia perfecta per gaudir la Terra Alta i els seus vins!

Com ja sabeu, entre els molts atractius que tenim a la Terra Alta, i en el camp de la gastronomia, es troben els vins propis de la terra. I es que la comarca ofereix una gran garnatxa arrelada en terres calcàries sota el sol del Mediterrani i el treball dels que la conreen. Sense dubte cal sentir-se orgullosos de disposar d’una zona privilegiada per obtenir un raïm sa, madur i amb caràcter, amb una viticultura de gran tradició i respectuosa amb el medi ambient, que provoca en el seu vi una identitat pròpia.

Una proposta etnoturística

I per aprofitar-ho i potenciar-ho, ja no nomès pels que hi som de la Terra Alta sinó per tots aquells que ens visitem i confien en la nostra terra i la volen descobrir, disposem de la guia de la Ruta del Vi de la DO Terra Alta i el Consell Comarcal de la Terra Alta. Es tracta d’una proposta enoturística de la nostra comarca, estructurada i segmentada per tipologia i municipis, amb una vintena de cellers visitables i activitats entorn al vi.

Alternatives diverses

Aquesta guia ens ofereix alternatives diverses tant pels apassionats del vi com per gaudir en família, per combinar amb gastronomia i altres activitats. A més ens ofereix informació pràctica i detallada de les propostes com la seva durada i preu, el nombre de persones que hi tenen cabuda i si cal reserva previa, entre altres. Del mateix mode, en el cas dels cellers visitables, els idiomes en que s’ofereixen les visites, si inclouen tast, el tipus de vi que ofereixen, els horaris i modes de contacte, etc.

Es tracta en definitiva d’una amplia i acurada guia per gaudir al màxim de tot el que a la Terra Alta té a veure i ofereix entorn al vi, i que podeu consultar en -aquest enllaç- 

No desaprofiteu l’oportunitat de gaudir millor de la Terra Alta passant tot un cap de setmana amb nosaltres. A Apartaments Els Temporers teniu allotjament rural tant per venir en parella, amics o familia. Contacteu!