La Ruta del vi DO Terra Alta, una experiència integral que no et pots perdre!

La Denominació d’Origen Terra Alta ens ofereix la Ruta del Vi DO Terra Alta, una iniciativa que té per objectiu situar la Terra Alta entre les destinacions enoturístiques més demandades de Catalunya, amb una oferta atractiva i competitiva que ens permet organitzar la visita i estada a la comarca, per tal de gaudir en conjunt de tot el que ofereix el nostre territori, des del seu paisatge fins a la gastronomia, passant per l’oferta esportiva i de lleure

Una proposta integral per complementar així el coneixement, consum i compra de l’àmplia varietat de vins DO Terra Alta, que amb la garnatxa blanca com a estrella, tenen una  reconeguda qualitat i profereixen a la Terra Alta una identitat pròpia.

La nostra situació geogràfica, amb alt valor paisatgístic, ha permès a la Terra Alta estar reconeguda com a ‘Reserva de la Biosfera’ per la UNESCO. En aquest sentit, la ruta del vi DO Terra Alta ens ofereix més de 50 activitats de diferents temàtiques i adreçades a públics diferents, classificades en 5 apartats: 

D’aquesta manera, el vi lligat a la gastronomia, així com al patrimoni històric i cultural de la comarca són els eixos que vertebren tota la ruta enoturística del vi de la DO Terra Alta, on podem trobar tastos de vins, passejada per les vinyes, visita als cellers, tallers de verema, oferta de restaurants i allotjaments a la comarca, i propostes diverses per gaudir en família i conèixer la cultura i història del territori… tot per convidar als visitants a conèixer aquest territori considerat l’ànima de la garnatxa blanca.

La ruta vi DO Terra Alta us està esperant!

A Apartaments Els Temporers estarem encantats d’acollir-vos durant la vostra estada. Feu una ullada als nostres apartaments i feu la vostra reserva! Us esperem!