apartaments els temporers reobertura seguretat

Apartaments Els Temporers, reobertura amb seguretat

Després de dos mesos tancats a causa de l’emergència sanitària del covid-19, els Apartaments Els Temporers enceten aquesta setmana una reobertura amb seguretat i plenes garanties per als nostres clients.

Volem explicar-vos en aquest article les diverses mesures que seguint el protocol sanitari elaborat per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) en col·laboració amb la patronal hotelera Cehat i la secretaria d’Estat de Turisme, hem estat aplicant i treballant la passada setmana en la fase 1 de desconfinament pensant en vosaltres, la vostra seguretat i garantir una tornada amb tranquil·litat permetent a Apartaments Els Temporers una reobertura amb seguretat. Nosaltres ja teníem ganes, i vosaltres?

Extremem la higiene i desinfecció

En primer lloc s’ha procedit a una acurada neteja, desinfecció i ventilació de tots els nostres apartaments i espais abans de la reobertura. Una mesura que sempre s’ha realitzat entre cada client en l’ús dels apartaments i que a partir d’ara també comptarà amb un marge de 48 hores entre clients.

Així mateix hem procedit a la retirada d’elements tèxtils com coixins, catifes o cortines i objectes innecessaris o decoratius, i s’extremarà la higiene amb aquells elements de major ús comú com poden ser claus/targetes, manetes i poms de portes, armaris i calaixos, taulells, comandaments a distància, la cuina, bany i estris, etc.

Per altra banda cal assenyalar que el nostre personal també compta amb mesures individuals de seguretat com mascareta, guants, gel hidroalcohòlic, per les seves funcions.

Contacte i pagament telemàtic

Tot i que ens encanta el tracte proper i personal amb els nostres clients i poder-vos assessorar en persona sobre l’entorn i les propostes a fer, inicialment s’evitarà el contacte presencial i directe entre el personal i els clients. Per seguretat l’únic tracte i contacte serà telemàtic, però no menys eficaç i gratificant, ja que per nosaltres és molt important! Igualment el pagament es farà de forma telemàtica.

Altres recomanacions

Com a casa i en la resta d’àmbits, es demana responsabilitat, complir amb les mesures i recomanacions, distància social, extremar la higiene personal, una continuada rentada de mans, l’ús del mascareta i gel hidroalcohòlic, la neteja del calçat o deixar-lo a l’entrada de cada apartament en retornar de l’exterior, etc. Només amb el compromís de cadascú podrem continuar gaudint de les vacances! 

Per altra banda és bo fer-vos saber que cal llençar de forma separada a la brossa aquells residus que puguin ser reciclables respecte dels que puguin ser susceptibles de contagi com mascaretes, mocadors i guants, que corresponen al rebuig.

Estem contents de poder-vos tornar a oferir allotjament per a la vostra escapada a la Terra Alta i agraïm la vostra confiança, treballant per oferir-vos una estada segura. 

Benvinguts/des novament a Apartaments Els Temporers!