apartamentos rurales energia verde

Apartaments rurals amb energia verda a la Terra Alta

Apartaments Els Temporers apostem per ser uns allotjaments rurals amb energia verda, més sostenibles i reduir l’empremta mediambiental.  Estem molt satisfets de compartir amb vosaltres que, des d’aquest mes de juny, l’electricitat dels nostres apartaments rurals prové d’energia verda de la cooperativa Som Energia.

Per a nosaltres és important que el 100% de l’energia que comprem sigui renovable, i així, seguir fent passos per a consolidar-nos com apartaments rurals sostenibles i ecològics on pots gaudir amb la familia i amb els amics de l’entorn rural únic que t’ofereix la Terra Alta (Tarragona).

Per què l’energia verda?

Les energies renovables són l’alternativa més neta i respectuosa amb el medi ambient a l’hora de generar llum i electricitat.

1.- L’energia verda prové exclusivament de fonts 100% renovables procedents de recursos nets i inagotables perquè es generen de manera natural.

2.- Ajuden a reduïr les emissions de gasos d’efecte hivernacle, contribuint a frenar el calentament global.

3.- És segures ja que la generació de l’energia no ofereix riscos per a les persones ni per al medi ambient.

4.- Fomenta la sostenibilitat ajudant a avançar cap a un model d’energia més sostenible i lluitar contra el canvi climàtic.

5.- Una finestra oberta a l’autoconsum elèctric.

Turisme ecològic a la Terra Alta

Sembla que poc a poc anirem tornant a la normalitat. Apartaments Els Temporers ja hem obert les portes dels nostres allotjaments rurals per a oferir-te la possibilitat de fer turisme segur i de terrtori. Estàs impacient perquè arribin les teves pròximes vacances per a descansar i poder relaxar-te? Et proposem passar uns dies gaudint de l’entorn rural de la Terra Alta rodejat de natura on la vida passa a un altre ritme.  T’animes a realitzar una eco-escapada amb nosaltres?

Per a que gaudeixis de les teves vacances amb tranquilitat fes una ullada a les nostres ofertes 5×2 fins al 31 de juliol.