Apartaments Els Temporers, ‘Traveller Review Awards 2022’ de Booking

Un any més Apartaments Els Temporers celebra el reconeixement del premi “Traveller Review Awards 2022” que atorga Booking.com.

Cada any Booking premia els establiments que reben una mitjana de més de 8 en un mínim de 5 comentaris durant els 24 mesos anteriors. Aquests premis són una bona manera de destacar els establiments i poder compartir les experiències dels clients que s’hi han allotjat.

El premi a Apartaments Els Temporers com a #TravellerReviewAwards2022 que ens dóna Booking.com demostra la bona acollida que els nostres apartaments tenen entre els clients que s’allotgen, i especialment tenint en compte una època en què viatjar encara és tan complicat.

Aquests ens han puntuat amb una mitja de 8’6 sobre 10 al portal web, cosa que posa de manifest l’alta qualitat que tenen Els Temporers i la seva ubicació per als nostres clients.

Els Temporers es troben als peus d’un dels escenaris de la Batalla de l’Ebre de la Guerra Civil, com és el Poble Vell de Corbera.

A més, els nostres apartaments tenen unes espectaculars vistes a la Serra de Cavalls i Pàndols, i a poc més de 15 kilòmetres, també trobem la Serra dels Ports i molts dels escenaris de la Batalla de l’Ebre, l’última gran batalla de la Guerra Civil espanyola.

Passejar per Corbera d’Ebre i els seus voltants, és trepitjar els moments històrics més importants de la primera meitat del segle XX a Catalunya.

Els nostres clients també han valorat de forma molt positiva la neteja, el confort i les instal·lacions, amb els seus comentaris i puntuacions.

Els Apartaments Els Temporers funcionen des de fa poc més de 5 anys i en aquest temps és el 3r guardó obtingut per Booking qui enguany també ha valorat l’esforç davant els temps complicats de pandèmia.

Continuarem treballant cada dia perquè l’estància sigui còmoda i fàcil, des de que es fa la reserva, fins al moment de marxar dels nostres apartaments, per oferir una bona experiència als nostres visitants.

Moltes gràcies i a continuar treballant i millorant!