Apropar els espais de la Batalla de l’Ebre a les famílies

Un dels reclams turístics i culturals que no us podeu perdre si ens visiteu a Corbera d’Ebre a la Terra Alta, són els espais de la Batalla de l’Ebre, el llegat de la nostra història, un passat en el present. En aquest sentit, l’operació Espai de Millora del projecte PECT TurisTIC en Família de la Diputació de Tarragona ha llençat un repte per apropar aquestes espais de la Batalla de l’Ebre a les famílies, cercant “solucions innovadores” mitjançant l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), que permetin generar activitats de descoberta i assaig, tant de serveis com de productes, i tenint en compte els centres d’interpretació i paratges singulars relacionats amb restes de la Batalla de l’Ebre.

El repte s’ha llançant en el marc i coincidint aquest mes de juliol del Hub Emprèn CatSud per part de l’Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona i la Càtedra sobre el Foment de l’Emprenedoria i la Creació d’Empreses de la Universitat Rovira i Virgili (URV) com a espai de trobada virtual d’empreses consolidades i de nova creació de la demarcació de Tarragona.

Les empreses interessades a participar del repte coproduint solucions innovadores ho poden fer fins al 3 d’agost a través (d’aquest enllaç).

A la vegada aquest repte i el seu futur desenvolupament significa un nou atractiu i oferta per a la consolidació turística del nostre territori, i que hi trobeu encara més motius per visitar-nos. Si voleu conèixer més detalls dels espais de la Batalla de l’Ebre i les propostes que teniu actualment a l’abast podeu fer-ho (aquí)