Un mural artístic de grans dimensions a l’església del Poble Vell recorda els bombardejos sobre Corbera d’Ebre

Des del passat mes de juny l’església vella de Corbera d’Ebre compta amb un gran mural que recorda l’horror i la barbàrie dels bombardejos durant la Batalla de l’Ebre, obra de l’artista Aryz (Octavi Serra) qui ha dissenyat i elaborat aquesta obra de deu metres d’alçada i sis d’amplada.

El mural presideix la nau principal del temple i és una mostra més de la història, el passat i el llegat del nostre municipi, i un altre element per conscienciar a la població i els visitants sobre la tragèdia que va suposar la Guerra Civil Espanyola.

Es tracta d’un mural a color, mitjançant pintura mural exterior i també acrílica, amb un resultat que impressiona per les seves dimensions, i on es poden veure representats diversos avions de guerra efectuant un bombardeig sobre la població.

L’Associació Poble Vell de Corbera d’Ebre ha mostrat la seva satisfacció davant aquesta obra de reflexió i conscienciació mitjançant l’art i en la mateixa línia de l’Abecedari de la llibertat que també ajuda i convida a conèixer els vestigis del que queda del Poble Vell, entre la resta d’Espais de la Batalla de l’Ebre.

Un motiu més pel qual us convidem a visitar Corbera d’Ebre. I nosaltres t’oferim l’allotjament. Estarem encantats d’acollir-vos!