Avantatges de fer una reserva directa

Avui dia la gran majoria de comerços, apartaments, hotels, etcètera, promocionem els nostres serveis a Internet, utilitzant tant eines de venda pròpies (com pugui ser el propi blog, web,…) com a través de plataformes especialitzades de tercers, com siguin Booking, Expedia, Escapada Rural.

Aquests webs ens faciliten la promoció i poder arribar a milers de potencials clients. Són ideals quan busques les possibilitats que ofereix una destinació, com pugui ser la Terra Alta, però reservar de forma directa al web de l’allotjament, o per canals tradicionals, sempre té molts avantatges. Saps quins?

  • PROXIMITAT
  • VALOR AFEGIT
  • ACOMPANYAMENT
  • SERVEI PERSONALITZAT
  • MILLOR PREU o SERVEIS DISPONIBLE

Quan fas una reserva de forma directa a l’establiment sempre hauries de trobar el millor preu o en igualtat de preu, el millor servei. Per què? Perquè no hi ha intermediaris i, per tant, l’allotjament pot tenir un detallet amb vosaltres, o late check-out, o certes ofertes només vàlides per reserves directes.

Però a part d’això, obtens un tracte més proper i personalitzat. Quan algú ens truca per fer una reserva, la conversa mai s’acaba en un “sí, hi ha disponibilitat” o “no”. És una conversa entre dues persones. En funció del perfil del grup se’ls podrà assessorar en les activitats que tenen disponibles, se’ls comença a explicar tot allò que poden fer a la Terra Alta, se’ls pot donar consells de si cal reservar certes activitats, o no, etc. D’aquesta manera, el client comença ja a viure i gaudir de l’escapada, no només fa una reserva.

Al nostre web, trobareu doncs la disponibilitat online, sí, perquè sabem que la informació ha d’estar disponible 24h al dia. També ens podeu fer arribar els vostres dubtes o reserves a través de whatsapp o correu electrònic.

Promocions i ofertes: Des del nostre web i les xarxes socials podràs trobar amb més facilitat i rapidesa els millors descomptes per a pròximes estades i totes les activitats que es realitzin a la Comarca de Terra Alta i proximitats, de les quals podràs gaudir.  Apartaments Els Temporers oferim a través del nostre web diferents descomptes a partir de 2, 3 o 4 nits,en funció de la temporada. Aquests descomptes només els trobaràs quan es fa la reserva a través de forma directa tant pel web o telèfon.

Ens agrada tenir contacte amb els nostres clients, per això podeu utilitzar whatsapp per resoldre tot tipus de dubtes, com per exemple, per trobar el vostre millor cap de setmana amb les millors activitats. Apartaments Els Temporers sempre estarà a la vostra disposició per ajudar-vos a gaudir  d’un gran cap de setmana a la nostra Terra!