OFERTA Black Friday (24 de Novembre)

Només aquest divendres 24 de novembre podreu gaudir d’avantatges exclusius en la vostra reserva. Durant el Black Friday tindreu un 15% de descompte en l’estança als Apartaments Els Temporers.


La Terra Alta és un territori que ofereix múltiples possibilitats de diversió i entreteniment qualsevol dia de l’any, per això oferim aquest 15% de descompte. Podreu fer un viatge en el temps trepitjant els escenaris de la batalla que va canviar el rumb de la Guerra Civil espanyola,
la Batalla de l’Ebre. O si sou amants de la natura i la muntanya, aprofiteu per senderisme, conèixer les serres que envolten la nostra terra o agafeu 

la bicicleta per recórrer l’antiga via del tren, avui convertida en una Via Verda.
Pareu-vos a descansar i a contemplar els paisatges que van enamorar a Picasso durant la seva estada a la Terra Alta o visiteu els cellers per fer tasts de vins i descobrir el mètode d’elaboració dels vins DO Terra Alta.


Com veieu, no us cansareu del nostre territori, i només aquest divendres 24 podreu venir amb un 15% de descompte, no t’ho perdis!

La Terra Alta enamora.

 

S’efectuarà el descompte solament a les compres fetes el dia 24 de novembre del 2017. Vàlid per bescanviar el bo fins al 28/03 excepte per al Pont de desembre i Cap d’Any. El pagament s’ha d’efectuar el 100% per avançat.