calçotada a la terra alta

Escapada Rural de calçotada a la Terra Alta

Arriba una de les èpoques més destacades de la gastronomia catalana: les calçotades. Una tradició no només gastronòmica, sinó que també cultural. Aquesta ceba dolça, cultivada d’una manera especial que li atorga aquesta característica forma allargada i punxeguda, és la raó per la qual molts catalans es reuneixen amb un vi a la mà en un dels moments clau de l’any. Marxem de calçotada a la Terra Alta?

Diuen que ara no tenim cap pont ni festiu fins l’abril! Què millor doncs que fer una escapada en família o amics amb la magnífica excusa de fer una calçotada en un entorn relaxant i tranquil com la Terra Alta!

La nostra proposta 

La Terra Alta és un lloc perfecte per gaudir d’aquesta experiència, amb els amics o la família, amb una escapada rural inigualable. Per tant, escapa’t a aquest territori i aprofita l’estada per viure una proposta completa. 

  • Gaudeix de la Via Verda, l’antic traçat de la via del tren, avui transitable en bicicleta.
  • Vins DO Terra Alta.
  • Calçots.
  • Paisatges, naturalesa i un entorn per tornar a trobar-te amb la calma.
  • Allotjament per gaudir tots junts en un mateix espai! 

El nostre col·laborador ViOrigen ens ofereix tots els dissabtes i diumenges, des del 7 de gener fins al 10 d’abril, una calçotada per un mínim de 8-10 persones a un preu de 30€ cadascun, amb els millors calçots de la terra, llonganissa, botifarra, cansalada, carxofes, patates, pa, aigua, vins i cafè! Per cert, això no és tot! També inclou un tast de vins comentat DO Terra Alta abans de dinar, remarcant les varietats autòctones de la Terra Alta i fent un recorregut per la Garnatxa Blanca, Garnatxa Negra, Garnatxa Peluda, Carinyena i/o Morenillo

Completa la teva experiència

Per completar la teva experiència, us animem a allotjar-vos a Apartaments Els Temporers que us ofereix una escapada als paisatges de la Terra Alta, la Batalla de l’Ebre i els Ports d’Horta. Us oferim allotjament (amb un mínim de 2 persones i amb la possibilitat de grups fins a 18) des de 17,50€ la nit

Si voleu gaudir d’una tradicional calçotada a la Terra Alta, contacteu amb nosaltres i us preparem una proposta a la vostra mesura. No ho deixeu escapar!