Lo racó de l'Esquirol

Multiaventura a la Terra Alta, ideal per a família i/o amics

Des d’Apartaments Els Temporers no ens cansarem de convidar-vos a venir a gaudir de la Terra Alta i el seu entorn natural però…. en aquesta ocasió us proposem també gaudir la multiaventura en família a la Terra Alta o amb amics.

Què us sembla combinar entorn natural i aventura? És la fórmula perfecta per una escapada divertida i carregada d’adrenalina. Tirolina, escalada, tir amb arc, equilibri sobre els ponts tibetans, barranquisme, recorreguts en bicicleta, la Via Verda... Són les propostes que podeu trobar per exemple als diferents parcs multiaventura de la Terra Alta. 

A la Terra Alta trobareu Les Roques Natura on a més de barranquisme també trobareu diverses propostes de multiaventura com l’espeleologia a la Cova del Conill des d’Arnes, escalada esportiva, curses d’orientació, via ferrata, senderisme per indrets com els Masovers dels Ports d’Arnes, la vall dels Molins de l’Algars, el Riu dels Valls, el Toll de Vidre i les Roques de Benet, entre d’altres; travesses de muntanya al Parc Natural dels Ports Tortosa-Beseit; rutes amb vehicles 4×4 pels ports de Beseit o els paratges de la comarca del Matarranya i la Terra Alta; o el nordic walking per recórrer tots els paisatges del Parc Natural de Els Ports!

rutes en bici a roques natura
Rutes en bicicleta a Les Roques Natura. Foto: Les Roques Natura

Situat al camí de les coves de Benifallet s’hi troba el Parc d’Aventura Beniemocions per gaudir també d’aventura enmig de la muntanya i per a totes les edats. Circuits amb lianes, tirolines, ponts de corda, ponts de fusta, laberints, plataformes per sobre dels arbres… diversió assegurada!

circuits de multiaventura a beniemocions
Passeres i tirolines d’arbre en arbre. Foto: Beniemocions

A Horta de Sant Joan, trobem un racó molt especial, Lo Racó de l’Esquirol amb un nom molt adient a com ens podem sentir enmig de la natura completant els circuits d’arbre en arbre! Els petits de la casa, i no tan petits gaudiran llençant-se pels seus recorreguts i sentint la força de la natura. Tota una dosis denergia!

Lo raco de l'Esquirol
Lo Racó de l’Esquirol – Horta de Sant Joan

I per una estada agradable a la Terra Alta i descansar després de tanta activitat, adrenalina i diversió, res millor que els Apartaments Els Temporers, on trobareu el relax, descans i tranquil·litat que busqueu i necessiteu!

Lliteres infantils en un dels Apartaments Els Temporers