OFERTA MAIG: 4 nits a preu de 3, als Apartaments Els Temporers!

Aprofita l’Oferta 4×3 d’Apartaments Els Temporers i gaudeix durant tot aquest mes de maig de 4 nits a preu de 3 per la teva estada amb nosaltres a la Terra Alta!

Celebrem que les mesures sanitàries ens permetin tornar a acollir-vos i que així pugueu planificar una escapada a la nostra comarca!

Descobreix la Via Verda!

Una oportunitat per conèixer indrets naturals com la Via Verda de la Terra Alta. Saps de què es tracta?

És l’antic traçat de la via del tren que recorria aquesta comarca i que avui s’ha reconvertit en un camí genial per gaudir, en bicicleta o a peu, dels paisatges d’Horta de Sant Joan, Bot, Prat de Comte o el Balneari de la Fontcalda…

Una proposta ideal per gaudir en família on els més petits s’ho passaran genial entrant als túnels, creuant aqüeductes i com no, pedalant, jugant i vosaltres amb ells!

Podeu llogar les bicicletes (uns 20€ / persona). L’empresa encarregada del lloguer us deixa a l’inici del recorregut, us recull al punt final i us retorna fins el punt de partida on haureu deixat el vostre vehicle.

Els vestigis de la Batalla de l’Ebre

A més, a Corbera d’Ebre us esperen els vestigis de la Batalla de l’Ebre al Poble Vell i altres indrets i espais de la batalla com l’Abecedari de la Llibertat o el Centre d’Interpretació de la Batalla de l’Ebre.

Per altra banda, podeu visitar bodegues, excursions pels Ports, visitar el Museu de la Mel, i molt més!

Apartaments Els Temporers també t’ajuda a planificar l’estada per oferir-vos la informació turística que necessiteu. T’esperem!