‘Experiències turístiques a la Terra Alta’, la guia per gaudir del potencial de la comarca

Experiències turístiques a la Terra Alta‘ és una guia editada pel Consell Comarcal de la Terra Alta, tant en català com en castellà, amb un seguit d’experiències i activitats que us permetran descobrir a fons la Terra Alta.

I es que la comarca permet gaudir d’agradables passejades en bicicleta recorrent el tram de la Terra Alta de la Via Verda de la Val de Zafán, o bé transitar per la comarca en BTT o bicicleta de carretera.

Tal com assenyala la guia, a la Terra Alta podreu conèixer una terra de pedra picada amb edificacions singulars i amb uns nuclis antics d’origen medieval que constitueixen un patrimoni arquitectònic de primer nivell.

Una terra marcada a foc durant els 115 dies que va durar la Batalla de l’Ebre i de la qual en podreu conèixer indrets, espais i relats que us faran entendre els estralls que el conflicte va deixar a la comarca.

Us endinsareu en un territori on gaudireu intensament de la natura, amb activitats de tota mena: podreu fer barranquisme, prendre un bany en rius i tolls fascinants, realitzar recorreguts pels cims de les serralades de Pàndols, Cavalls i del Parc Natural dels Ports i moltes altres activitats que us proporcionaran un contacte directe amb l’entorn natural.

Foto del punt d’informació turística que inclou la guia ‘Experiències turístiques a la Terra Alta del Consell Comarcal de la Terra Alta.

Finalment, la guia també convida a tastar els nostres vins, olis i productes de proximitat. Qualsevol proposta en l’àmbit de l’enoturisme i l’oleoturisme us permetran conèixer tots els aspectes relacionats amb la cultura del vi i de l’oli terraltencs, i assaborireu el bo i millor d’uns productes de quilòmetre zero elaborats amb la màxima garantia de qualitat.

La guia estructura les diverses propostes en 9 camps com són el Cicloturisme, la Cultura i patrimoni, l’Enoturisme, les Estades i experiències, la Memòria històrica, l’Oleoturisme, el Senderisme, el Turisme Actiu i Zones de bany.